Ασφάλειες Κέρκυρα - Ασφάλιση Κατοικίας Επιχείρησης

Ασφάλειες Κέρκυρα - Ασφάλιση Αυτοκινήτου Μηχανής

Προστασία οικογένειας


Ασφάλειες Κέρκυρα - Ασφάλεια Ζωής

   Οι άνθρωποι μας δημιούργησαν μια ομπρέλα προστασίας για αυτούς που αγαπάτε, και τα όνειρά τους. Μέσα από το βασικό ασφαλιστικό πρόγραμμα, η οικογένεια σας και οι δικοί σας άνθρωποι θα βρουν ένα οικονομικό στήριγμα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να δημιουργούν και να κατακτούν νέους στόχους. Η Ασφάλεια Ζωής βοηθάει τους ανθρώπους να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες τις ζωής, έτσι ώστε να μπορέσουν να εκπληρώσουν τα δικά τους όνειρα.
 Η Ασφάλεια Ζωής εξασφαλίζει όχι μόνο τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και εσάς τους ίδιους. Μπορεί να γίνει ο βασικός κρίκος της ασφαλιστικής σας αλυσίδας στον οποίο συμπληρώνετε τις καλύψεις που εξασφαλίζουν την ποιότητα της δικής σας ζωής.

   Με την Ασφάλεια Ζωής, έχετε την δυνατότητα επιλογής επιπλέον καλύψεων, με στόχο να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα, καθώς και τη σιγουριά και την υποστήριξη που χρειάζεστε.
  Με την Ασφάλεια Ζωής, έχετε την δυνατότητα επιλογής επιπλέον καλύψεων, με στόχο να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα, καθώς και τη σιγουριά και την υποστήριξη που χρειάζεστε.

   Η Ζωή είναι γεμάτη όνειρα και προσδοκίες, κυρίως για αυτούς που αγαπάτε. Οι σπουδές των παιδιών, ένα καινούριο σπίτι, η ανάπτυξη οικογενειακής επιχείρησης, αποτελούν μέρος των προσπαθειών μας για ένα καλύτερο αύριο. Η Ζωή, όμως, είναι και γεμάτη εκπλήξεις, πολλές φορές δυσάρεστες, που μπορεί να ανατρέψουν όλα τα οικογενειακά σχέδια.
Για αυτό, ας εξασφαλίσουμε έγκαιρα τα όνειρα μιας ζωής.Προστασία Εισοδήματος και Διατήρηση του Βιοτικού Επιπέδου


   Έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα νέο, νευραλγικής σημασίας ασφαλιστικό πρόγραμμα, την Ασφάλεια Επαγγελματικής Ικανότητας.

Ασφάλειες Κέρκυρα - Αναπλήρωση Εισοδήματος    Το πρόγραμμα αυτό, χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας, σας εγγυάται παροχές που συμβάλουν αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών ενός ατυχήματος ή μιας ασθένειας, που παρεμποδίζουν κάποιον από την αποδοτική άσκηση της εργασίας του.
 Η Ασφάλεια Επαγγελματικής Ικανότητας αναπληρώνει την απώλεια εισοδήματος στην οποία υποβάλλεται ο πελάτης μας εάν, εξ αιτίας ατυχήματος ή ασθένειας, αδυνατεί να εργάζεται. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα αυτό επιτρέπει :


 •    Την παράταση της Αναπλήρωσης του Εισοδήματος έως της ηλικίας συνταξιοδότησης
 •    Την επιλογή του ύψους των μηνιαίων αποδοχών σε περίπτωση ανικανότητας, και
 •    Την καταβολή επαρκούς και άμεσης αποζημίωσης σε περίπτωση Νοσηλείας εξαιτίας ασθενείας ή ατυχήματος.

 

Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε επί των ασφαλιστικών και επενδυτικών προγραμμάτων που σας αφορούν - χωρίς ουδεμία υποχρέωση ή επιβάρυνση δική σας.

   Παράλληλα, όμως, θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας ώστε να σας αναπτύξουμε λεπτομερώς τα ευεργετήματα του ενδιαφέροντος προγράμματος που παρουσιάζουμε.

 • Στοιχεία Επικοινωνίας:
 • Μάριος Κούστας
  Πολ. Κωνσταντά 15
  49100 Κέρκυρα

 • Τηλ.: 26610 48911
  26610 48913

 • Fax: 26610 34441
  Κιν.: 6977 808273

 • email: